Oh My, sinds ik vergat om volgens mijn geliefde 4/4/4 manier te léven, was ik weer gaan stréven. Logisch, want dat is wat de wet van aantrekking dóet. Ik ben weer vol online en in de communicatie. Hier en in mijn B-School Backstage, Universal Laws HOME School en de Campus. Het trekt gewoon aan mijn meest dominate gedachten en gevoel. Net als kinderen doet de wet wat ik dóe, niet wat ik zeg. 🤔

Gister was ik voor het eerst sinds tijden weer eens een ‘hele’ middag en avond vrij. No-put. Terwijl dat op mijn DAGELIJKSE verlanglijstje staat..! 🤔. Ik heb mijn 4/4/4 manier weer afgestoft. Zo wil ik léven. En dat kán. De wet van Parkinson (en de Law of Vacuüm) leert ons dat tijd en ruimte zich gewoon opvult. Als ik ‘maar’ 4 uur heb om te werken, dan dóe ik het in 4 uur. Als ik er 8 uur voor uittrek dan heb ik voor hetzelfde 8 uur nodig, omdat ik tussendoor steeds even hier ben, steeds even wat deel in een story, steeds even reageer, steeds even ‘kijk’. Maar kijk, daar gáát m’n No-Put. 🤔

Morgen gaat het in de Universal Laws School Campus, mijn FREE community over de wet van Ritme, waar dit alles mee te maken heeft. In de HOME school is aan diezelfde wet voor morgen een lessenserie gekoppeld. En straks tijdens onze wekelijkse LIVE gaan we er leren hoe we een skelter kunnen manifesteren als antwoord op de vraag van twee van mijn kleine WetenScheppers van 5 & 3. Zó leuk!! En daarna gaat alles weer UIT. De apps weer van mijn telefoon zodat de AANTREKKING niet zo groot is en ik in de NOPUT & INPUT kan in plaats van continu in OUTPUT modus te zijn. Dus als je me zoekt, ik ben in mijn Communities. Je bent van harte welkom om daar ook heen te komen.
En anders zie je me vanzelf wel weer. In it’s own right time.

Xxx

Sign up voor de Universal Laws School Notes en krijg direct toegang tot de Universal Laws School Campus

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt