Dat je daar tijd voor hebt…!

Hey daar, Lou hier!

De opmerking die ik het vaakst krijg op mijn artjournals, na ‘jemig wat cool’ is standaard: ‘maar dat je daar tijd voor hebt…!’

Nadat ik al mijn journals had verbrand had ik helemaal niet meer geschreven en getekend. Maar nu ik met een clubje FREEDOM RIDERS de LIJF versie van Pockets vól met VRIJHEID voor je LIJF aan het doen ben, en iedereen zo lekker bezig is met journalen ging het zó kriebelen dat ik een nieuw experiment ben begonnen. Weer Pockets vól met VRIJHEID maar deze keer specifiek voor mijn relatie. Doordat we aan het bouwen zijn en ik momenteel vooral als ‘runner’ heen en weer naar bouwmarkten rijd om spullen te halen kwam die een beetje onder druk te staan omdat ik er wat kribbig van werd. Vooral door te weinig tijd voor mezelf momenteel en het continu mensen om me heen hebben die de hele dag iets van me willen. Sinds ik weer ben begonnen met journalen voel ik me meteen een stuk beter. Ik ben vandaag bij dag 6, de ontmoeting met mijn Lagere Zelf en gister, bij de ontmoeting met mijn Jongere Zelf, vlogen de inzichten me alweer om de oren! Het is zó simpel. Je hoeft alleen maar connectie te maken met jezelf, je héle zelf en je weet wat de volgende stap is. Die connectie maak ik met mijn pen in mijn (art) journals. Het gaat er dus helemaal niet om of ik er tijd voor heb, maar of ik er tijd voor maak. Het is essentieel voor mijn eigen levensgeluk (en daarmee ook voor het geluk van mijn omgeving…!)

Tijd heb je niet tijd moet je maken.

We geven eindeloos veel tijd weg aan Insta & Co. We bingewatchen de ene na de andere serie en daarnaast werken we ons een slag in de rondte en zijn we bezig, bezig, bezig. Maar tijd voor onszelf, om écht connectie te maken, maken we niet.

Dat je daar tijd voor hebt…?!

Ja.

Maar het is wel iets wat ik heb moeten leren. Als Projector (mijn Human Design Type) ben ik helemaal niet gemaakt om de hele tijd maar te werken en bezig te zijn, maar omdat onze maatschappij wél zo in elkaar steekt werd ik er maar al te vaak in meegesleurd (en soms nog..)

Mijn Business Mentor Marie Forleo van wie ik (door middel van B-School) heb geleerd om een online business te bouwen, heb ik tevens geleerd hoe ik een TIME GENIUS kan zijn. Want het gevaar van een online business is dat je er 24/7 mee bezig kunt zijn. Het heeft geen business hours. En dat maakt het soms lastig om écht op de law of Attraction te vertrouwen omdat je maar al te snel vooral de law of Action inzet, waarmee je meegaat in de hustle and making things happen.
Maar véél vaker zit het in het niet(s) doen. Even iets heel anders doen. In mijn geval is dat dus journalen maar dat kan van alles zijn. En vooral ook veel slimmer met je tijd omgaan. Er anders naar kijken. Tijd creëer je letterlijk zelf.

Marie geeft een gratis training: 3 Productivity Mistakes You Can’t Afford To Make waarin ze super waardevolle informatie deelt, vooral als je je al overwhelmed voelt met alles momenteel.

Je kunt je er HIER gratis voor aanmelden en een tijd kiezen die het beste bij jou past. (CEST is Central European Summer Time, dus dat is al onze tijd). Het verplicht je nergens toe en je hebt meteen een paar hele fijne tools in huis om een Time Genius te worden. Het gaat echt niet om hard werken. En haar visie erop sluit helemaal aan bij hoe het universum en de Wet van Aantrekking werkt. Ik ga zelf in ieder geval zeker weer kijken!

Daarnaast het ik mijn Telegramkanaal van public op privé gezet en je kunt er alleen nog via deze link inkomen. Als je er al inzit dan zit je er gewoon nog steeds in en hoef je niets te doen.

Ik heb er gister een filmpje opgezet over de inzichten die ik momenteel krijg van het doen van Pockets vól met VRIJHEID in je relatie. Het is wéér een experiment waarvan ik er met een bepaalde intentie inging en alweer heel ergens anders uit lijk te komen…!

Daarnaast deel ik er ook alle boeken die ik aan het lezen en luisteren ben. Tijd heb je niet, tijd moet je maken ;-). Momenteel lúíster ik dus vooral veel tijdens mijn ritjes naar de bouwmarkten…!

Ik word weer geroepen…!

Heel veel liefs,

Lou

P.S. De kwartjes vallen bij de FREEDOM RIDERS van de LIJF versie ook weer in grote getale. Je kunt nog steeds meedoen als je wilt. Kijk dan even op de site van True Colors voor alle info.

Liefs!

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt