Dat je daar tijd voor hebt…!

Hey daar, Lou hier!

De opmerking die ik het vaakst krijg op mijn artjournals, na ‘jemig wat cool’ is standaard: ‘maar dat je daar tijd voor hebt…!’

Tijd heb je niet, tijd moet je maken.

Ik schreef er 10 jaar geleden al over in mijn eerste boek Groots en Meeslepend Leven, een ode aan Dagelijkse Sleur.

Nadat ik een tijdje geleden al mijn journals had verbrand had ik in eerste instantie even helemaal niet meer geschreven en getekend, maar het hóórt bij me. Ik zou niet weten wie ik ben zonder mijn pen. Dus inmiddels schrijf ik weer mijn ochtendkronkels en kronieken.

En ook teken en schrijf ik weer dagelijks in mijn Daily Diary. Dat had ik al een tijd niet gedaan omdat ik zoveel aan het tekenen en schrijven was voor mijn boeken én omdat ik zelf mijn eigen experimenten met Pockets vól met JOY en VRIJHEID aan het doen was waar ik ook Track & Trace boekje na Track & Trace boekje mee vulde. Maar zoals ik je al eerder schreef: mijn Daily Diary is het bewijs dat ik ook Groots en Meeslepend Leef (in de dagelijkse sleur uiteraard, het zit vooral in de kleine dingen!) in plaats van dat ik me toch weer groots mee laat slepen door Fame & Fortune, Succes & Status(updates).

Het is onbeschrijfelijk hoeveel ik het heb gemist nu ik het weer dagelijks doe. De inzichten, aha’s en eureka’s die op de pagina verschijnen. Of het nou in geschreven of getekende vorm is. Het gaat erom dat het voor mezelf is. Zonder doel, zonder dat het ergens toe hoeft te leiden, of toe hoeft te dienen. Puur voor de JOY ervan.

Tijd heb je niet tijd moet je maken.

We geven eindeloos veel tijd weg aan Insta & Co. We bingewatchen de ene na de andere serie en daarnaast werken we ons een slag in de rondte en zijn we bezig, bezig, bezig. Maar tijd voor onszelf, om écht connectie te maken, maken we niet.

Dat je daar tijd voor hebt…?!

Ja.

Maar het is wel iets wat ik heb moeten leren. Als Projector (mijn Human Design Type) ben ik helemaal niet gemaakt om de hele tijd maar te werken en bezig te zijn, maar omdat onze maatschappij wél zo in elkaar steekt werd ik er maar al te vaak in meegesleurd (en soms nog..)

Mijn Business Mentor Marie Forleo van wie ik (door middel van B-School) heb geleerd om een online business van mijn boeken te maken, heb ik tevens geleerd hoe ik een TIME GENIUS kan zijn. Want het gevaar van een online business is dat je er 24/7 mee bezig kunt zijn. Het heeft geen business hours. En dat maakt het soms lastig om écht op de law of Attraction te vertrouwen omdat je maar al te snel vooral de law of Action inzet, waarmee je meegaat in de hustle and making things happen.
Maar véél vaker zit het in het niet(s) doen. Even iets heel anders doen. In mijn geval is dat dus journalen maar dat kan van alles zijn. En vooral ook veel slimmer met je tijd omgaan. Er anders naar kijken. Tijd creëer je letterlijk zelf.

Marie geeft deze woensdag nog een gratis training: 3 Productivity Mistakes You Can’t Afford To Make waarin ze super waardevolle informatie deelt, vooral als je je al overwhelmed voelt met alles momenteel.

Je kunt je er HIER gratis voor aanmelden en een tijd kiezen die het beste bij jou past. (CEST is Central European Summer Time, dus dat is al onze tijd). Het verplicht je nergens toe en je hebt meteen een paar hele fijne tools in huis om een Time Genius te worden. Het gaat echt niet om hard werken. En haar visie erop sluit helemaal aan bij hoe het universum en de Wet van Aantrekking werkt.

Inmiddels zijn de deuren van Time Genius geopend. Ik ga het deze ronde niet alleen zélf doen, maar ik ben ook een TIJDCAPSULE aan het maken, als bonus voor mede Time Travellers waarin we samen in een vacuüm kunnen om ons twee weken onder te dompelen in TIJD en te ontdekken waar jij die tijd nu aan besteedt en waar je je tijd écht aan wilt besteden. Je ontdekt er je PRIMARY PROJECT om aan te werken waardoor je in de laser focus gaat en niet langer alle kanten opgeslingerd wordt. Althans, zo was het voor mij voordat ik TIME GENIUS deed. En dat was óók zo voordat ik me, jaren geleden, ging focussen op tekenen en schrijven. Vóór die tijd ging ik alle kanten op…

Ik heb toen gekozen om alléén te tekenen en schrijven en de rest van mijn ‘briljante creatieve ideeën’ in mijn droomkabinet te plaatsen. En daar staan ze nog steeds. Of liever, ze zijn uit mijn droomkabinet omdat het helemaal geen echte verlangens bleken te zijn. Het waren dingen die ik zou kúnnen doen, het waren tevens dingen die me ervan weerhielden om te doen wat ik wérkelijk wilde doen. Tekenen en schrijven, maar dát leek me het moeilijkst. Dus zorgde ik zelf, onbewust voor ruis.

En zo voelt het nu weer. Door te kiezen voor mijn PRIMARY PROJECT in Time Genius en ál die andere dingen die ik zou kúnnen doen voor nu te parkeren in mijn droomkabinet heb ik weer focus. En omdat er bij mij iets heel anders uitkwam dan ik zelf in eerste instantie zou (be)denken, omdat het eigenlijk haaks staat op wat ik nu in mijn business aan het doen ben, moet ik LEVEL UP in mijn vertrouwen dat de wet van aantrekking écht werkt en dat ik écht alleen maar hoef te volgen wat er aan me trekt en dat de wet van compensatie óók een echt werkende universele wet is.

Ik duik er dus middenin. In het kwantumveld, in de TIJDCAPSULE, in mijn Primary Project, in TIME GENIUS. Iedereen die met me mee op avontuur gaat krijgt mij er als captain van de TIJDCAPSULE bij en mijn Human Design course cadeau bovendien. Want als je weet wat jouw energie type is, dan kun je op basis daarvan nog veel betere keuzes maken met en voor je tijd.

Dank je wel dat je weer de TIJD hebt genomen om dit te lezen. Ik ben zo blij dat je er bent zodat ik (als Mental `Projector) altijd een klankbord heb om mee te sparren en ideeën tegen het licht te houden. Net als journalen en tekenen werkt het schrijven aan jou heel verhelderend voor mezelf…! Je bent onderdeel van de magie!

Heel veel liefs

Lou

P.S. Woensdag kun je dus nog met de laatste free training : 3 Productivity Mistakes You Can’t Afford To Make meedoen. Die verplicht je tot niets en daar kun je al heef veel waardevolle tools uithalen!

P.P.S. De deuren van TIME GENIUS sluiten aanstaande vrijdag.

P.P.P.S Stuur alsjeblieft ook even een mailtje naar support@louniestadt.com als je je hebt aangemeld zodat we je in de TIJDCAPSULE en in de Human Design course kunnen toelaten!

Hele fijne dag!

XXX

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt