Het kampvuur van de Wild & Free Society:

De Creative Campfire Community

Een interactieve free-course

waarbij je 100 videolessen ontvangt over een Creatiever, Wilder en Vrijer leven.

Gewoon in het Nederlands.

Gratis en geheel vrijblijvend.

Schuif gerust aan bij het kampvuur …

Je hoeft helemaal niet Creatief of Wild & Vrij te zijn,

alleen maar een behoefte te hebben om meer te luisteren naar het verlangen dat aan je trekt.

Het is niet Wild als in een losgeslagen zelf, maar Wild in je oorspronkelijke, natuurlijke, ongetemde zelf. Dat is wat vrijheid is, en dáár is ruimte voor creativiteit.

Je hoeft er helemaal niet veel tijd voor te hebben,

Je kunt gewoon op elk voor jouw geschikt moment aan het kampvuur schuiven en de video’s bekijken.

Hoef je daar helemaal geen computernerd voor te zijn.

Het is plug & play en gebruiksvriendelijk.

Rond het kampvuur vind je een community van gewone vrouwen die het ongewone (willen) zien in de dagelijkse sleur.

Er is geen verborgen agenda en het verplicht je tot niets.

Je hoeft niet deel te nemen aan de vragen en gesprekken,

je mag er gewoon luisteren en mijmeren als je dat fijner vindt, dat doen er veel meer!

Het kampvuur is en blijft gratis

omdat ik graag wil dat er een plek is waar je waakvlam weer op gestookt kan worden tot een vurig brandend levensvuur en waar we elkaar on fire kunnen houden, wanneer we weer eens vergeten hóe we ook alweer willen leven.

Je schuift gemakkelijk aan met je

Wild & (completely!) Free Membership!

ONTVANG 100 VIDEOLESSEN OVER EEN CREATIEVER, WILDER EN VRIJER LEVEN

PLUS 2 GRATIS MINI VIDEO COURSES:

LAAT JE GEGEVENS HIER ACHTER:


Voornaam:


Achternaam:


Email:


Hoeveel is 6 + 9 ?Happy Campers aan het woord:

 • Ik ga er op mijn eigen tempo lekker doorheen en ik leef er van op! Ik vind Lou THE BEST!!! Ze schrijft de gebruiksaanwijzing voor mijn leven en die had ik nodig!

  Andrea Chin A Paw
 • Ook al kennen we elkaar niet persoonlijk, toch maak je wel onderdeel uit van mijn leven. De CCC is écht een vast onderdeel van mijn vrijdagochtendritueel. Eerst sporten, daarna douchen en dan nestel ik me met een kopje koffie achter de laptop om jouw filmpje van die week te bekijken! Ik kan me daar zo op verheugen. Ik geniet van je openheid (en van je prachtige woonboot). De onderwerpen die je aankaart zijn zo herkenbaar en geven mij zeker stof tot nadenken. De ene week soms meer dan de ander, maar er blijft altijd wat hangen. Het is echt een moment en een kadootje voor mezelf na een hectische werkweek, bedankt daarvoor! Ik hoop dat je nog heel lang de tijd en energie hebt om hiermee door te gaan!

  Mendien van der Eems
 • Lou <3 wat ben je toch een lieverd! Dankjewel voor het 'omdenken'. Je hebt me met je reactie nu echt de goede afslag van de rotonde gewezen! :-D Ik zie mijn pad opeens heel helder voor me! <3 dankjewel!!

  Petra Wiebenga
 • Alles is naar wens. Herkenbaar en inspirerend. Ga zo door.

  Monique
 • Dankjewel lieve Lou. Je reactie ontroert me en reflecteert. Ik ben zo blij voor je dat je geniet van je foto's en je jezelf durft en mag zijn op die beelden. Wat een contrast moet het voor je zijn om nu écht jezelf te kunnen zijn voor de camera. Nu is het niet alleen jouw uiterlijke schoonheid maar ook jouw innerlijke schoonheid die zichtbaar is. Dat had ik eerder mogen beseffen. Weer een wijze les geleerd. Ook jouw omschrijving van het loslaten van een oude jas voelt voor mij als een wijze les. Dat kan inderdaad alleen maar door trouw te zijn aan jezelf. Alleen dan is het echt. Fijn dat je me zo subtiel en mild spiegeltjes voorhoudt. En waar de Hema me soms verlamt, inspireert de Bijenkorf me met haar schoonheid, zorgvuldige keuzes en hoge kwaliteit. Wat heerlijk om na een blik in de spiegel te hebben geworpen, weer op te kunnen kijken en een nieuwe frisse blik te mogen werpen op zaken. Wat een inzicht. Het is een waardevolle dag geweest hierdoor! X

  Charlotte
 • Ongelofelijk Lou hoe je de spijker elke keer weer op zijn kop slaat op precies het juiste moment!

  Mariël van Dijk 
 • Lieve Lou. Het is alsof je mijn eigen verhaal omschrijft van dit moment/afgelopen periode. Ik liep hier ook tegenaan business wise en ben uit een programma gestapt. Ik wil ook mijn eigen pad op mijn eigen tempo en naar eigen inzichten lopen. Maar dat vergelijken kan je soms behoorlijk in de war brengen. Heel mooi om dit nu van jou te horen.

  Sandy Hof-Teeuwen
 • De CCC is voor mij een plek waar ik geinspireerd uitgenodigd en geprikkeld wordt tot reflectie over hoe ik in het leven sta, hoe het makkelijker kan, luchtiger. Een plek waar ik ,zodra ik de behoefte voel, even kan wegmijmeren, zonder dat er druk op me wordt gelegd. Waar ik altijd blijer en vrolijker vandaan kom. Een plek waar je jezelf kunt zijn, gewoon zoals je bent.

  Esther
 • De CCC is iedere vrijdagochtend weer een klein cadeau. Hoewel andere nieuwsbrieven soms voelen als een soort 'binnendringers' in mijn mailbox (en ik me snel weer afmeld), blijft de CCC een waardevolle aanvulling op mijn leven. Lou weet telkens weer de vinger op de zere spot te leggen. Soms zijn de lessen confronterend, maar altijd hartverwarmend. Ze omschrijft vaak precies waar ik op dat moment mee worstel. En als ik weerstand voel bij een bepaalde les, dan weet ik ook dat daar juist veel te halen is! Vantevoren zorg ik altijd dat ik een kopje thee bij de hand hebt zodat ik ook écht de tijd neem om de les van de week te bekijken. Aanrader dus!

  Lieke
 • Voor mij is de CCC al bijna een jaar lang een lieve vriendin die wekelijks aan de keukentafel zit met een lekkere kop cappuccino. Lou houdt me liefdevol een spiegel voor, inspireert, laat me op een supertoegankelijke manier nadenken over dingen waar ik al mee bezig was maar zij laat nét weer een andere kant zien, kantelt. kortom ik zou het niet willen missen, wat een heerlijke aanvulling op mijn leven. iets om naar uit te kijken, eigenlijk nog veel meer dan dat, ik zou het niet meer willen missen, iets heel waardevols in mijn leven erbij. raar eigenlijk misschien om dat te zeggen, maar zo voelt het echt.

  Margreeth van Dijk
 • De CCC is een bijzondere plek waar ik kan "thuiskomen" mensen respecteren elkaar, helpen elkaar en je kan en mag hier helemaal jezelf zijn. Door verhalen met elkaar te delen zie je zoveel (h)erkenning. Lou weet ons te prikkelen om over dingen na te denken die ik zelf niet zie. Sinds ik de CCC volg kan ik echt zeggen dat ik relaxter in het leven ben gaan staan. Puur door de vele eye openers en het lezen hoe anderen met dingen omgaan. Ik had het niet willen missen en hoop nog lang van de CCC en Lou's enthousiasme te mogen genieten.

  Annelies Stenekes
 • Voor mij is de CCC een plek waar de écht belangrijke dingen van het leven besproken worden. Ik laaf me aan de videoberichten van Lou en de berichten van de andere kampvuurgenoten. De terugkerende thema's als 'this is it' en 'eigen zuurstofmasker eerst' kunnen mij niet vaak genoeg herhaald worden. Ik ben heel blij met deze online plek die mijn offline leven zoveel meer inhoud heeft gegeven!

  Heleen van den Broek
 • De CCC is voor mij een moment van reflectie. Ik kijk echt uit naar de vrijdagochtenden en duik echt in iedere 'les'. De wijze waarop de lessen zijn gemaakt, is fijn. De lieve glimlach van Lou aan het einde van een filmpje zorgt dat ik ook steevast de les met een glimlach afsluit. De reacties rondom het vuur zijn inspirerend en hartverwarmend. De CCC en de lessen van Lou verrijken mijn leven!

  Charlotte

Light your fire!

wild-and-free-society-lou-niestadt-

Wil je meer expedities, road trips, zwerftochten & ontdekkingsreizen voor je ziel, wil je meer avontuur in je dagelijks leven, ontdekkingstochten maken naar het ongewone in het gewone, je meer verwonderen over de geweldige wereld waar we in leven. 

Wil je meer ontspannen, luieren, mijmeren en dagdromen. Wil je creatiever zijn in je denken en doen? Wil je geïnspireerd worden door boeken en films? 

Wil je opdrachten en speurtochten en nog veel meer?

Dan kun je je membership uitbreiden voor de Wild & Free Society.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt