C.A.S.H flow update en SERENDIPITY

Weet je nog dat ik je in het begin van het jaar stuurde dat ik zomaar ineens weer met een nieuwe Daily Diary en Art journal was begonnen. Dat had ik al een tijdje niet gedaan omdat ik veel aan het illustreren en schrijven was voor een nieuw boek en ik er dan geen zin meer in had. Maar mijn Daily Diary’s zijn het BEWIJS van dat ik lééf wat ik leer. Als daarin alleen maar staat: werk, werk, werk, werk, dan lééf ik het dus zélf niet, dan worden het loze woorden wat ik ‘teach’. Dan zet ik vooral the law of Action in, in plaats van werkelijk te vertrouwen op de law of Attraction.

Ik heb mijn Daily Diary ‘2023, THE YEAR OF C.A.S.H & ME‘ genoemd. Waarbij C.A.S.H in eerste instantie stond voor de Creator of Abundance Success & Happiness. Later werd dat Creator of Abundance, SIGNIFICANCE & Happiness omdat ik me realiseerde dat al die focus op succes zorgt voor stress en soms voor een dubbele agenda omdat je iets doet puur omdat het succesvol is. Significance daarentegen is van onschatbare waarde. Er toe doen IS succesvol zijn. Maar nu, sinds gister is er een S bijgekomen. The Creator of Abundance SUFFICIENCY & Happiness. Sufficiency is GENOEG. Genoegness noem ik het.

Dat komt zo:

Gister zat ik even zelf in de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course te kijken en werd overspoeld door JOY. Wát een leuke course is dat toch en wat heb ik daarin veel geleerd! Al die kwartjes die zijn gevallen tijdens het maken van die course en het delen daarvan met mijn Money Magicians!!

Ik zag ineens hoe ik dáárin had ontdekt dat mijn persoonlijke en unieke essentie onder álles wat ik doe JOY & FREEDOM is. Het regent kwartjes in de video’s die ik erover maakte. Toen wist ik nog helemaal niet dat ik niet zo gek veel later de stekker uit social media én uit mijn business zou trekken om op mijn JOYRIDE to FREEDOM experiment te gaan, en dat dááruit weer Pockets vól met JOY en Pockets vól met VRIJHEID zouden voortvloeien!

Het is zó leuk om weer even alle dots te connecten door terug te kijken naar wat ik tot nu toe gedaan heb. Tijdens de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course kwam ook de Wet van Aantrekking weer op mijn pad. Als je gebruik hebt gemaakt van mijn allereerste Mailing List Miracle: the mini manifesting manual, dan weet je hoeveel kwartjes dáárin vielen en hoe me dat tot tranen geroerd heeft. Alles is er al. Alles wist ik al, alles dééd ik al. Ik was het alleen weer even helemaal kwijt geraakt…

Maar hoe zit dat dan met die sufficiency?

Nou, een van de redenen dat ik even in de MMMCC ging kijken was vanwege mijn C.A.S.H experiment en mijn eigen verlangen dat genoeg weer genoeg is. De MMMCC is voor een deel gebaseerd op het werk van Lynne Twist, op haar boek the soul of money en een cursus die ik ooit bij haar gedaan had. Een van mijn all time favorite quotes is van haar:

“IF YOU LET GO OF TRYING TO GET MORE OF WHAT YOU DON’T REALLY NEED, WHICH IS WHAT WE ARE SCRAMBLING TO GET MORE OF, IT FREES UP OCEANS OF ENERGY TO TURN AND MAKE A DIFFERENCE WITH WHAT YOU ALREADY HAVE”

Deze quote raakt me dus áltijd. Mijn schouders zakken ervan en ik kan weer diep ademhalen. Deze quote helpt me steevast om minder te streven en meer te leven.

Ik was ook op zoek naar de 3 toxische mythen uit haar boek:

Mythe nummer 1: Er is niet genoeg.
Mythe nummer 2: Meer is beter
Mythe nummer 3: Dat is nou eenmaal zoals het is.

Oh ja…!! Ook al zo goed om me weer even bewust van te zijn.

Ik stuurde een berichtje naar Linde, mijn fabuleuze VA, en zei dat ik in de MMMCC zat en dat het zó heerlijk was om weer even in die course te zijn en hoe goed die eigenlijk is! En of we daar niet een geweldige Koningsdagdeal van konden maken. En daar zijn we nu mee bezig. Toen ik daar gister de nieuwe welkomstvideo voor maakte realiseerde ik me tijdens het filmen daarvan dat SUFFICIENCY een geweldige S voor C.A.S.H! Ik realiseerde me ook dat ik tijdens het maken van filmpjes vóór courses ik zélf de beste inzichten krijg. Ik zou er dus zelf héél graag nog een keer LIVE doorheen gaan om een laag dieper te gaan. Alleen ik sta in mei en juni bijna fulltime voor de klas, dus wanneer dan?

Maar goed, ik loop op de zaken vooruit. Morgen zal ik je mailen over de Koningsdagdeal voor de Money Meaning & Miracles C(r)ash Course, maar ik wilde je nu even mailen over de serendipiteit die er daarna ontstond!

Nadat ik de oude en nieuw gevallen kwartjes had opgeraapt en in mijn pockets had gestoken opende ik mijn mail en zag een bericht van Marie Forleo. Drie maal raden wie haar gast is deze week voor Marie TV….!!! Lynne Twist! SERENDIPITY BABY!!

Lynne twist heeft een nieuw boek uit: ‘Living a Committed Life. Finding Freedom and Fulfillment in a Purpose Larger than Yourself’.

Ik ben meteen deze episode gaan luisteren en heb daarna haar boek opgezocht in Storytel. OMG…!! Dit is de volgende stap voor mij..!! Dit is die laag dieper die ik nog maar nét daarvoor ‘besteld’ had. Dit zit volledig gelinkt aan mijn favoriete quote en het is waar tegelijkertijd bij mij de meeste weerstand op zit. De angst om me te committeren. De angst dat als ik voor mijn bigger mission kies ik zélf niet genoeg heb. Niet genoeg geld, niet genoeg tijd niet genoeg energie. En (twee van) de drie toxische mythen steken hun lelijke kop op. Ik heb er vanmorgen over zitten journalen. Ik moet er nog chocola van zien te maken maar wilde dit alvast met je delen. Kijk of luister naar dit interview met mijn heldin. Ik ben heel benieuwd wat er bij jou naar boven komt.

Boy oh boy oh boy. Zoveel te ont-dekken…!

Heb een hele fijne dag!

Alle liefs

Lou

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt