Vanuit the Gratitude Café, my Favorite Virtual Fantasy Place to Be in, stuur ik je:

note-from-the-road

Iedere morgen, als ik aan mijn Inner Roadtrip richting mijn Future Self begin, stop ik éérst bij The Gratitude Café, en vul ik mijn kopje Gratitude Coffee zo vol dankbaarheid dat het overstroomt, en ik vanuit mijn schoteltje kan delen terwijl mijn kopje goed gevuld blijft om mijn dag met een volle tank en een opgeladen accu te starten op weg naar mijn dagdoel.

Er zijn eindeloos veel Gratitude Café’s langs mijn JOYRIDE TO FREEDOM. Op dit moment zit ik in het Gratitude Café van de B-school Pre-school Bus Station Bar.

Dit is uiteraard allemaal in mijn fantasie. Maar visualiseren om te manifesteren is niets anders dan fantaseren. Vroeger deed ik dat eindeloos. En ik leefde het moeiteloos. Ik was een Charlie’s Angel en mijn fiets was een motor natuurlijk. Eigenlijk doe ik nu nog steeds precies hetzelfde al is het niet meer zo moeiteloos. Het voelt soms wat frivool, alsof ik niet iets beters, iets nuttigers, iets grootsers te doen heb.

Maar dan herinner ik me weer mijn experiment. Mijn Joyride to Freedom gaat puur en alleen over wat er gebeurt als ik van JOY mijn JOB maak. Als mijn énige job een INSIDE JOB is. En dan ineens helpt zo’n jeugdherinnering me enorm. Ik bén vol fantasie.

In gedachten zitten al mijn Innerlijke Bijrijders bij me aan de ronde tafel.

Rechts van me zit JOE, mijn Juicy Genius, mijn Inner Guide. JOE is mijn SOUL. Het deel van mij wat een hotline met het universum heeft.

Schuin tegenover me, naast Joe, zit DIVINE DONNA, zij is mijn Universal Assistant, a la Donna van de Netflix serie Suits. Zij houdt al mijn wensen, dromen en verlangens bij en gaat erop uit om ze te manifesteren. Zij is de personificatie van de Law of Attraction. Het is dus aan mij om haar te zeggen wat ik WIL en niet wat ik NIET wil want anders regelt ze dát. Ze regelt namelijk alles wat ik denk en voel.

Recht tegenover mij, naast Divine Donna, zit HOUSTON. Houston is mijn Future Self. Zij is waar ik heen wil. Zij is de versie van mij die alle wensen en dromen en verlangens al hééft gemanifesteerd. Zij is wie ik wil worden als ik later groot ben.

Naast Houston en schuin tegenover mij aan de linkerkant zit CASH. Cash is de CREATOR of ABUNDANCE, SUPPORT & HAPPINESS. Cash gaat erop uit álle vormen van rijkdom te vergaren.

Links van mij, naast CASH, zit HARLEY. Harley is mijn Soul Sign en Spirit Animal. De buizerd. Harley staat voor de verborgen aanwijzing aanwijzer. Harley laat me gedurende de dag zien welke kant ik op moet, waar de signs te vinden zijn, die me naar HOUSTON zullen brengen.

Ik ben ze uiteraard aan het tekenen en vormgeven voor mijn Illustrated Documentary, en ter illustratie heb ik ze even letterlijk voor je bij me aan tafel gelegd.

spirit-team

Iedereen heeft zijn eigen symbool, zodat ik makkelijk met ze in contact kan blijven gedurende de dag.

Kinderachtig? Ja, wellicht. Hoewel ik zelf de voorkeur geef aan speels. Spelen geeft me JOY en mijn JOYRIDE is mijn hoogste frequentie. Het is de frequentie waarop ik moeiteloos kan manifesteren wat overeenkomt met mijn FULFILLMENT in life.

Tony Robbins zegt terecht:

SUCCES WITHOUT FULFILLMENT IS THE ULTIMATE FAILURE.

Je kunt heel succesvol zijn op volharding, op pushen, op doorzetten, op never never never ever giving up, maar dat is niet het succes waar ik naar verlang.

Mijn succes is er al op het moment dat de FULFILLMENT er is. Het brengt me enorme JOY en JOY is de ULTIEME VERVULLING.

de B-SCHOOL PRE-SCHOOL BUS STATION.

bschool-preschool

De uitnodiging die ik je wil sturen is een uitnodigen voor de B-School Pre-School Bus Station.

De deuren van Marie Forleo’s B-school gaan weer bijna open. Aanstaande donderdag komt de eerste video online, en ik heb een Bus Station gecreëerd voor degenen die eventueel mee willen met de B-school Backstage BUS die op 4 maart vertrekt.

Toen ik met mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment startte had ik geen idee of ik dit jaar een partner van Marie wilde zijn omdat ik dacht dat ik misschien wel helemaal uit business zou gaan. Maar omdat de LAW OF ATTRACTION écht werkt en ik inmiddels de bést betaalde INSIDE JOB aan het creëren ben, kan ik eerlijk gezegd niet wáchten om weer met de B-school Backstage te beginnen..!!

Het is zóveel simpeler dan je denkt! Alleen… simpel is niet hetzelfde als makkelijk…

Ik ken het principe van de Law Of Attraction al bijna 20 jaar, maar het is altijd een soort concept in mijn hoofd gebleven, maar nu is het een GUT-FEELING en dát is wat mijn JOYRIDE is.

B-School is een online training waarin je in 8 weken kunt leren hoe je een online business opzet. Van A-Z. Is het dan klaar? Nee. Dan begint het pas. Daarom kun je ook ieder jaar gratis en voor niets weer mee doen terwijl je maar één keer hoeft te betalen.

Inmiddels weet ik dat een online business beginnen helemaal niet zo moeilijk is. maar een succesvolle business beginnen wél. Dat komt omdat we ongelooflijk veel heel hardnekkige overtuigingen hebben over geld en succes die de boel blijven saboteren.

Dat is precies waarom ik dit jaar niet kan wachten om met de BACKSTAGE te beginnen want wat ik nu tijdens mijn experiment aan het ontdekken ben, is wat de inhoud van B-school succesvol voor me (en dus eventueel voor jou) maakt.

Ik heb een timetable gemaakt

bschool-timetable

Ik heb 6 LIVES ingepland in de Bus Station Bar. 3 maal een Virtuele Vrijdag Middag Borrel om 17.00 uur en 3 maal een W.O.W. (Woensdag Ochtend Wijsheid) om 10 uur. De lives zullen gaan over de Lauch video’s en uiteraard over B-school zelf. Je kunt er al je vragen stellen en zo voor jezelf bepalen of het iets voor jou is. We gaan het ook hebben over wat je BACKSTAGE kunt verwachten.

Mijn LIVES worden vanuit de Bus Station Bar gehouden, om daar bij aanwezig te kunnen zijn moet je je even via deze link aanmelden https://app.ruzuku.com/courses/32566/enroll. De B-school Pre-School Bus Station is toegankelijk voor iedereen die erover droomt om een eigen business te beginnen of te onderzoeken of je bijvoorbeeld van je creativiteit je business zou kunnen maken en het verplicht je uiteraard niét om een ticket te kopen voor (de) B-school (Backstage Bus).

Onderdeel van Harley is mijn Journal for JOY. Daarin houd ik bij wat me JOY geeft, zodat het niet (weer) een concept wordt, maar ik kan zien en voelen dat ik het ook lééf.

journal-for-joy

Verder voelde ik niet de inspiratie om een podcast te maken. Ik had er wel eentje opgenomen vanuit mijn oude fabrieksinstelling dat ik wel iets moet dóen en van me moet laten hóren, maar… ik heb een nieuwe iPad Pro en die is gewoonweg té verleidelijk om van alles op uit te proberen en… my only JOB is JOY! Aan een verplicht Podcast Nummertje heb je niets.

Als je de podcast van vorige keer nog niet hebt geluisterd, dan zou ik dat doen als je wilt weten wat mijn EUREKA moment was toen ik me realiseerde HOE ik van JOY mijn échte JOB (als in BUSINESS) kan maken. Ik zou ‘m zeker even luisteren als je zelf een business hebt of overweegt om een Business te beginnen.

Here’s to YOUR JOYRIDE to YOUR FREEDOM!

Ride On,

Lou

Ik ben de vloeiende lijn van mijn pen achterna op zoek naar FREEDOM & JOY. Wil je mee? Sign Up dan zal ik je verborgen aanwijzingen en mijn avonturen sturen.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt