Je hoeft helemaal niet ‘het probleem’ van je ideale klant als uitgangspunt te nemen

easy-writer-roadmap

Vandaag begint de Book Breakthrough Quest van Christine Kloser. Ik heb deze Free Training vorig jaar gedaan en het was één BREAKTHROUGH INDEED…! Ik heb zóveel clarity gekregen door deze Quest..!! Niet alleen voor mijn boeken maar daardóór ook voor mijn business.

In business heb ik zó lang geworsteld met het gangbare idee dat je een pijnpunt voor je ideal customer moet oplossen. Dat je iets moet creëren voor wat het antwoord is op haar probleem.

Het probleem is alleen dat schrijvers, Artists, creatives creëren voor zichzelf. Om zichzelf te begrijpen, om zichzelf, letterlijk, vorm te geven. Maar.. omdat het universele problemen zijn, is het resultaat (het boek, het nummer, het kunstwerk) tóch van toepassing op een ander..! Door deze Book Breakthrough Quest kon ik EINDELIJK bij MEZELF beginnen!

Dit was zó’n game changer! Eindelijk hoefde ik niet meer te worstelen met algemeen geldende business principes van left-brainers, nu kon ik als right-brainer éindelijk mijn business vol vertrouwen op mijn éigen manier doen!

Voor iedereen die een boek wil schrijven. Deze Quest is voor jou. En voor iedereen die een business heeft, deze Quest is zéker voor jou, want een BOOK BASED BUSINESS is, wat mij betreft, the best of both worlds!

Je kunt hier mijn persoonlijke lessen uit de Quest lezen. Niet alle afbeeldingen over mijn Quest passen erop. De rest komt wel. Ik zou ‘m gewoon lekker zélf gaan doen. Het is completely free. Al zou je maar de helft van mijn AHA’s eruit halen, dan nog is je Quest meer dan geslaagd. En de promise dat je binnen 15 minuten clarity hebt is WAAR!

Je kunt je HIER direct inschrijven voor de Book Breakthrough Quest!

Liefs
Lou

P.S. Wil je niet (alleen) over je droomboek of droombusiness clarity krijgen maar ook je droom LEVEN creëren? Mijn nieuwe online cursus 12 Wetten is nu tijdelijk beschikbaar voor €99 ipv €149! Je ontvangt 12 kleine colleges over de 12 (grote!) Universele Wetten. Hier kun je alvast een GRATIS preview bekijken!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt