Boeken

Haal Lou naar je toe

groots-en-meeslepend-leven-boek-lou-niestadt-1-1

Maak van sleur het leukste dat er is! Bij een Groots en Meeslepend leven heb je meteen een wild, creatief en avontuurlijk beeld, maar je hoeft er de deur niet voor uit. Je hoeft alleen maar avontuurlijker en creatiever te denken.

Dit is een art journal dat je helpt om alles wat je tóch moet doen op een zo creatief mogelijke manier in te vullen en er anders naar te kijken. Het helpt je om dankbaarder te zijn voor wat je hebt.

Je dagelijkse sleur, dat ís je leven. Je kunt het maar beter zo groots en meeslepend mogelijk maken.

less-is-luxe-boek-lou-niestadt-

“Less is Luxe” gaat over de ontdekkingstocht naar een simpeler leven. Waar genoeg genoeg is en minder meer. Je leert om stil te staan bij wat je werkelijk wilt en wat je werkelijk nodig hebt.

Dit boek is een ‘artjournal’ over de ontdekkingstocht naar een simpeler leven waar genoeg weer genoeg is en minder weer meer. De kunst van het stil staan bij wat je werkelijk wilt, wat je werkelijk nodig hebt en waarin je niet meer in dienst staat van je spullen, je werk en je gezin.

Een simpel leven in materie, maar groots en avontuurlijk in denken en doen.

moedige-moeders-dappere-dochters-boek-lou-niestadt-

Het boek ‘Moedige moeders & dappere dochters’ van Lou Niestadt en haar tienerdochter Jipp Heldoorn gaat over onvoorwaardelijke liefde en tienermoederschap.

Als tienerdochter Jipp zwanger blijkt te zijn, kiest moeder Lou onvoorwaardelijk voor haar. Maar hoe ga je om met de vooroordelen, meningen en wensen van anderen bij een tienermoederschap?

Lou en Jipp vertellen ieder over de obstakels die ze tegenkomen, de mooie ervaringen van het moederschap en de groei die zij beiden meemaken.

Wat anderen zeggen …

 • Ik heb altijd met open mond gekeken hoe Lou, met drie kleine meisjes onder haar hoede, het leven elke dag steeds weer tot een feestje maakte. Moeiteloos kon ze zich verplaatsen in de kinderwereld. Moeiteloos switchte ze van een carrière in de glamourwereld van de modefotografie naar een veel inhoudelijker bestaan als schooljuf. En moeiteloos behield ze al die tijd haar stralende schoonheid. Als er een realitysoap zou zijn gemaakt met haar in de hoofdrol, had geen mens geloofd dat ze echt was, maar ik was er bij. Lou heeft zich nooit laten afleiden door de waan van de dag. Ze bleef altijd haar ascetische inhoudelijke zelf, hoe druk, chaotisch of oppervlakkig het ook tekeer ging in de wereld om haar heen. Die rust en puurheid heeft nu zijn weerslag gevonden in dit prachtige boekje.

  ANGELA GROOTHUIZEN
  ANGELA GROOTHUIZEN
 • Dit boek is zo oprecht en zo waar. En ook nog eens heel lekker om gewoon doorheen te bladeren. Een groots en meeslepend compliment voor Lou Niestadt!

  MARION PAUW
  MARION PAUW auteur, freelance publicist en copywriter.
 • Bij het zien en lezen van het geestige, lieve, herkenbare en inspirerende huiselijke dagboek van Lou krijg ik het warm van geluk en dankbaarheid voor het alledaagse en tegelijkertijd bijzondere leven dat onze generatie vrouwen leidt. Met dit boek maak je iedereen blij. Wat een schitterend cadeau!

  SASKIA NOORT
  SASKIA NOORT schrijfster en columniste.
 • Wat een fantastisch werk; het is een reminder, een naslagwerk, een opsteker, een spiegel, een blijmaker en een hartverwarmer! Wat heerlijk om dit boek naast je bed te hebben; voor het slapengaan en bij het wakker worden even jezelf opladen; dat mag je jezelf niet ontzeggen!

  ISA HOES
  ISA HOES toneel-, film-, televisie- en stemactrice en (scenario)schrijfster
 • Dit boek spreekt me heel erg aan. Wat Lou Niestadt hier schrijft is persoonlijk en doorleefd. Het geeft me een inkijkje in haar leven, waardoor ik mijn leven anders kan gaan zien. En zooooo mooi vormgegeven!

  TIJN TOUBER
  TIJN TOUBER muzikant, schrijver, inspirator
 • Het is verbluffend herkenbaar: je wilt minder doen, kopen, werken en stressen, en meer relaxen, genieten, lezen en spelen. Maar steeds sluipt die stress er weer in. Dit boek zit vol plezier en wijsheid, en laat zien hoe Lou de valkuilen van het leven over springt.

  MARIEKE HENSELMANS
  MARIEKE HENSELMANS Besparingsdeskundige
 • Een prachtig geschreven en getekend pleidooi voor een leven met minder meuk (ja, dat wil ik!) en meer avontuur (ja, ik ben voor!).

  BARBARA TAMMES
  BARBARA TAMMES schrijver en tekenaar van Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel
 • Art and words are a perfect marriage, a rarity. A wonderful book by a wonderful creator and I applaud her to the sky.

  SARK
  SARK Best-selling Author & Artist
 • Ik ben meteen gaan opruimen en uitbaggeren!

  LUCIA RIJKER
  LUCIA RIJKER Bokser en boeddhist

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt