Je kunt overal voor studeren en naar school, behalve voor..

bed6f17e-8bf2-4a7d-8e9e-1936f34ff726

Je kunt overal voor studeren en naar school, behalve voor.. het moederschap. Je moet het allemaal gaande weg leren en uitproberen.

Wanneer je je gaat verdiepen in de universele wetten, kwantummechanica, de werking van je hersenen en je bewustzijn en je ónderbewustzijn zul je ontdekken dat we allemaal eigenlijk niet ouder zijn dan 7…

In ons onderbewustzijn liggen al onze beperkte overtuigingen en onze (goedbedoelde) paplepels opgeslagen.

Dat betekent dat we zélf een soort 7 jarige moeders zijn, die onze kinderen proberen zo goed mogelijk op te voeden, zonder dat we doorhebben dat we diezelfde zeer beperkte overtuigingen klakkeloos doorgeven aan de volgende generaties, gebaseerd op regels en hoe het hoort.

Het ‘krijgen’ van mijn kinderen (en kleinkinderen) is by far mijn grootste leerschool, wat ik eerst vooral héél goed probeerde te doen en waarbij ik probeerde hén op te voeden. Tótdat ik me realiseerde dat ik mijn 7 jarige zélf beter kon heropvoeden, zodat mijn besturingssysteem vanuit mijn onderbewustzijn met zinnige dingen kon komen. We zijn 5% van onze dag bewust van wat we denken en maar liefst 95% ónbewust en dát is je 7 jarige zelf. Ik was dus ook heel lang een 7 jarige CEO van mijn business. Het is niet toevallig dat het ouderschap en het ondernemerschap de snelste weg is naar zelfontwikkeling.

De combinatie is voor mij het ultieme jong-leren. En het mooiste is dat ik weliswaar de CEO van beiden ben, maar het UNIVERSUM is mijn werkgever, mijn raadgever, de Grand Mother. Het is mijn universiteit. Dáár liggen alle antwoorden op de vragen en dilemma’s die beiden met zich meebrengen. Daar kan ik er wel ‘voor naar school’.

En zó zouden we onze kinderen moeten opvoeden. Ze leren dat ze een éigen connectie hebben met het universum, waar zij hun éigen antwoorden kunnen vinden. En als je gaat opvoeden met de wet van aantrekking én de 11 andere universele wetten is dat precies wat je gaat doen. Je voedt jezélf en daarméé je kinderen op.

Dat alles heeft geresulteerd in de Universal Laws Home School waar je dit en nog veel meer kunt leren. Er is nu een SELF STUDY van, waardoor je het IN YOUR OWN RIGHT TIME kunt leren, léven en doorgeven!

Klik hier voor meer informatie en claim meteen je plek in het online klaslokaal!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt