Waarom 6 weken lang iedere dag bestraling niet alleen mijn léven, maar ook mijn business heeft gered.

Ha lieve Happy Camper!

Deze maand, 3 jaar geleden, stond zomaar ineens het échte leven voor de deur en moest ik geheel onverwacht 6 weken lang iédere dag bestraald worden. Dat had ik even helemaal niet aan zien komen… ‘Life is what happens to you while you’re busy making other plans‘ zei John Lennon niet onterecht.

Bestraald worden? Daar had ik helemaal geen tijd voor…! B-school was coming up…! Deze maand, 5 jaar geleden, was ik namelijk begonnen aan Marie Forleo’s B-school, om van mijn Boeken een Business te maken. En omdat ik daar zó enthousiast over was en daarom geïnterviewd werd door Marie voor haar Live Your Dream Campagne mocht ik het jaar daarop een Partner worden. Zo ontstond de B-school Backstage. Een programma dat evenwijdig aan B-school loopt waarin ik de achterkant van mijn business laat zien en ik vooral deel hoe het er écht aan toe gaat, versus hoe we denken dat het er aan toe zou moeten gaan. Het eerste jaar deed ik dat geheel tekenend en schrijvend. Mijn Medium. Dacht ik…

Het jaar dat ik tijdens B-school iedere dag bestraald moest worden had ik helemaal geen puf om alles helemaal uit te tekenen en te schrijven. dat koste me al snel een hele dag. Maar… ik kon er wél even snel een videotje over maken…!

En dat bleek de katalysator voor een veel groter geheel. Ik vond het zó’n fijn medium om mee te werken. En ik niet alleen, mijn Backstagers ook! Het bleek dat zij nogal geanimeerd werden door mijn illustraties en teksten. En de mooie video’s van Marie leken ook al onhaalbaar. Dus toen ik ineens met mijn ongepolijste ‘One-takers’ kwam kon iedereen opgelucht ademhalen. ‘Ooooooooh, maar zó kan ik het misschien ook…!’

Ha!

Wie had dát gedacht?!

De bestraling heeft niet alleen mijn léven, maar ook mijn business gered!

Zonder de bestraling was er ook geen Creative Campfire Community geweest, waar het ooit allemaal mee begon, en dus ook geen Wild & Free Society. Want als ik niet had ontdekt dat ik video’s maken heel leuk vind, dan had ik misschien wel nooit e-courses gemaakt. Althans, niet op deze manier!

Ik heb er een video over gemaakt. Je kunt ‘m hier bekijken:

Ik ben ooit begonnen om van mijn Boeken een (online) Business te maken zodat ik, net als bij schrijven en tekenen, gewoon vanaf mijn keukentafel kon werken en dus thuis kon zijn met mijn kinderen. (en kleinkind die in dat eerste jaar geboren is!) Hoewel ik dacht dat ik helemaal geen talent zou hebben voor Business bleek Business niet alleen heel goed te combineren met kinderen maar ook ongelooflijk veel overlap te hebben…!

Ik heb net weer eens de eerste free video van Marie gekeken: The 6 Pillar Roadmap en ineens zag ik dat die 6 pillars óók opgaan voor opvoeding. En dat helpt mezelf weer een stapje verder. Ik heb nog steeds de neiging om Business te zien als iets ‘moeilijks’, iets (ver) buiten mijn comfortzone. Maar opvoeding is dat helemaal niet. Als ik me ergens op mijn gemak en zeker voel dan is dat met mijn kinderen en kleinkinderen. En dat is een heel fijn inzicht, want daardoor kan ik het nu anders zien. Ik kan door die 6 pillars te bekijken vanuit opvoeding ineens de waarde er veel beter van zien voor mijn business en mijn bondgenoten!

b-school-2018-1

Dus als jij graag meer thuis zou willen zijn met en voor je kinderen, dan is een online business misschien ook wel iets voor jou. Dat is dus niet alleen goed te combineren, maar als je een opvoeder bent, dan heb je gewoon al een streepje voor. Dan bezit je skills die je een fantastische Business Owner maken…! En dat geldt natuurlijk ook voor als je al een eigen (online) business hebt. Als je er op deze manier naar kijkt kun je misschien ineens makkelijker zien wat je toegevoegde waarde is.

En andersom werkt het dus ook. Deze 6 pillars voor je business kun je dus óók gebruiken voor je opvoeding!

Hoe dan ook. De 3 introductie video’s van Marie zitten tjokvol inzichten en inspiratie. Ook als je helemaal nooit B-school zou doen, kun je zoveel voordeel halen uit deze free training.

See for yourself. De eerste video kun je hier zien.

Op Facebook heb ik de B-school Pre-School weer geopend waar je van harte welkom bent en je me het hemd van het lijf mag vragen aankomende maand.

Je mag ook deze mail beantwoorden, of een mail sturen naar support@louniestadt.com en dan geef ik je antwoord in de vorm van een audiobericht.

Free Your Wild én je talent!

Liefs

Lou

P.S. Als je al een B-schooler bent, heb je je dan al de mail van Marie beantwoord om gratis en voor niks weer mee te doen dit jaar? Ze heeft ‘m verstuurd met als onderwerp: B-School 2018 is coming up – READ IMPORTANT STUFF.

En als je al een B-school Backstager bent mag je uiteraard ook gewoon weer mee doen met de Backstage!

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt