Tjonge,

Ik had geen idee dat ik hier zo’n beperkte overtuiging op had…!

Het is heel gek, de deuren van B-school 2020 zijn al sinds donderdag open, maar ik heb nog steeds mijn B-School Backstage Bonus niet helemaal gedeeld. En dat terwijl dat normaal gesproken het éérste is wat ik doe als B-School begint..?!!

Ik dacht steeds dat het kwam omdat ik zo lekker bezig ben met de Universal Laws School en er geen gewoon geen tijd voor had gemaakt, maar toen ik net met de hondjes aan het lopen was, realiseerde ik me opeens wat de wáre reden was…

Omdat ik dit jaar niets te ‘verkopen’ heb, niets in ‘de shop’ heb, niet echt iets ‘nieuws’ gecreëerd heb, dacht ik, onbewust (en dit is waarom het een INSIDE JOB IS, JE MOET WETEN WAT JE DENKT EN DUS VOELT EN DUS UITZENDT…!) ‘Wat heb ik je nou te bieden?’

Wat?!

WAUW!

Als ik dat al denk, terwijl ik zóveel content gecreëerd heb, hoe kan ik jou dan inspireren om voor jezelf te beginnen als je misschien nog helemaal geen content hebt??!!

Ineens snapte (vóelde) ik weer helemaal hoe het is om (opnieuw) te beginnen. Hoe het gevoel van ‘wat heb ik nou te bieden’ verlammend kan zijn. Zónder dat je het door hebt, ook nog eens…!

Doordat ik ineens dóór had dat dat is wat ik dacht, kon ik mezelf weer tegen het licht houden en door elkaar schudden en zién wat ik je allemaal te bieden heb…!!

En los daarvan wil ik je graag een EXTRA BONUS laten zien, die voor mij óók een bonus is.

Femke Hertog is een B-Schooler én een B-School Backstager van het eerste uur.

Zij heeft héél ruimhartig aangeboden om met de B-School Backstagers van 2020 een aparte B-SCHOOL BACKSTAGE groep te begeleiden in haar Content Creation Maand! Dit is een fantastisch aanbod! Eén van de grootste uitdagingen van een online business is het creëren van… precies. Content. Het vinden van de juiste woorden, de juiste toon, het juiste aanbod, het is voor velen van ons een enorme ‘struggle’. Met Femke’s Bonus, ontneemt ze je een flinke zorg.

Waarom biedt Femke dit als extra bonus, speciaal voor B-School Backstagers, aan? Omdat zij zelf zó dankbaar is voor B-School én vooral voor de B-school Backstage dat ze heel graag iets terug wil doen! Zó genereus is onze Backstage dus!

schermafbeelding-2020-02-16-om-12.44.52

Bovendien is Femke vorig jaar naar de boeklancering van Marie Forleo in NY geweest. Het hele VIP pakket heeft ze geboekt. Zó’n fan is ze van Marie.

unnamed

Femke is voor mij een groot voorbeeld als het gaat om een Go-Giver zijn in plaats van een Go-Getter. Backstage ga ik je leren hoe je kunt vertrouwen op het Universum wanneer jij vanuit waarde toévoegen business gaat doen. Je niet afvraagt ‘what’s in it for me?! maar: What’s in it for them?!’ Het universum zal je altijd in tienvoud belonen voor vrijgevigheid. Dát is de law, en dat kan uit onverwachte hoeken komen!

Femke gaat deze 4 weekse course ná B-School sámen met ons doen! Als BONUS voor B-school.

En voor B-School Backstagers van voorgaande jaren, she’s got you too. Want ze heeft zelfs voor jou een geweldig offer om óók mee te kunnen doen. Stay tuned.

En wat is dan precies de B-school Backstage?

Dát is onderdeel van mijn BONUS.

De OUTSIDE JOB leer je van Marie.  De INSIDE JOB, álles wat ons tegenhoudt om succesvol te kúnnen zijn, dat tackelen we BACKSTAGE. Eigenlijk is de Backstage dus niet de achterkant van (mijn) business, maar de BINNENKANT.

Ik heb al die jaren alles alleen maar als concept gesnapt. Nu pas begin ik het te vóelen met onvoorstelbare resultaten als gevolg. Dié wil ik ook voor jou, en BACKSTAGE aan je leren. Zodat het helemaal niet zo moeilijk hoéft!

DIT IS WAAROM DE B-SCHOOL BACKSTAGE IEDER JAAR MIJN GROOTSTE BONUS IS.

Dus de B-School Backstage is 8 weken parallel aan B-School, waar ik de INSIDE JOB met je doe die bij de OUTSIDE JOB hoort, om die succesvol te kúnnen maken. Waar we 1 keer in de week LIVE de lessen bespreken in een besloten community en met  een REAL LIVE meet-up hier op mijn eiland in Vinkeveen met mede B-school Backstagers om B-School 2020 af te sluiten.

Daar heb ik de B-School Backstage HOMESCHOOL voor gecreëerd. Ik nodig je niet alleen uit aan de achterkant en binnenkant van mijn business, maar ook in die van mijn gezin. It’s a family affair, en voor mij gaan die twee hand in hand. Ik wil je graag leren hetzelfde te doen. Family First is geen hashtag. De rode loper gaat voor je uit, als je (van) je family je business maakt! (en je hoeft geen kinderen te hebben om van je family je business te maken. Family staat voor LIFE. Voor de dingen die voor JOU het belangrijkste in je leven zijn, zoals bij mij dat mijn family is!)

bschool2020homeschool

En dan nu de rest van mijn BONUS:

Allereerst de MONEY MEANING & MIRACLES E-COURSE

Dit is eerlijk gezegd een NOODZAKELIJKE BONUS wat mij betreft. Zonder een goeie money mindset is het eigenlijk onmogelijk om een winstgevende business te creëren. Dit is precies waarom ik zo hou van de INSIDE JOB doen met ‘mijn B-schoolers’ omdat je een INNER BUSINESS moet bouwen.

Deze 5 weekse e-course ter waarde van €777,- ex B.T.W. is ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR ALS B-SCHOOL BONUS.

moneymiraclesbreed

Daarnaast, óók ALLEEN NOG VERKRIJGBAAR als B-SCHOOL BONUS, zijn alle 25 e-courses uit de Wild & Free Society.

wfsbreed

Check hier ALLE COURSES. Je hebt met deze bonus een schat aan voorbeelden voor je éigen courses, inclusief een course over hóe je je eigen courses kunt maken! Wat mij betreft ook een must have bonus, omdat het je de HOE DAN geeft, en dat terwijl niet wij, maar het Universum normaal gesproken voor de ‘hoe dan?! zorgt 😉

En tot slot een éigen kamer in het Magical Manifesting Motel. Het motel is gesloten en ALLEEN NOG BESCHIKBAAR VOOR… B-SCHOOL BACKSTAGERS!

unnamed-2

In het Magical Manifesting Motel vind je maar liefst 25 MANIFESTING MASTERCLASSES van 90 minuten. Om over en over te kijken en te luisteren en van te leren manifesteren.

Dat was ‘m. De B-School Backstage Bonus 2020. Als je gebruik wil maken van deze bonus kun je je HIER aanmelden voor B-SCHOOL. 

Het gevoel van ‘wat heb ik jou nou te bieden…? naar: ‘Wat ik je noú te bieden heb!!” dat is wat ik jou ook wil geven. Het is wat ik net zelf weer aan den lijven onder vonden heb. En het ligt zóveel dichter bij dan je denkt! Je hebt zóveel meer (al) in huis dan je denkt! Je hebt zoveel waarde toe te voegen aan deze wereld. Echt!

Als je droomt van het starten van je éigen business, als je droomt om vanuit je eigen huis te kunnen werken, of sterker nog, locatie onafhankelijk te kunnen werken dan is B-School daar wat mij betreft de áller áller áller beste manier voor, en als ik je in de Backstage mag begeleiden om de INSIDE JOB te doen die daar bij komt kijken, dan kun je heel snel, hele grote sprongen maken!

670fc2ac-2430-4b3f-a423-212983c8994c

Je kunt nog steeds gratis in de B-school Pre-School HOME SCHOOL voor al je vragen en waar ik LIVE Calls houdt totdat de deuren van B-School op 28 februari dichtgaan.

Als je al zeker weet dat je B-School wilt gaan doen, dan raad ik je aan het ook meteen te doen! Want Marie heeft een aantal geweldige bonussen op je staan wachten voordat B-School begin maart begint. Waaronder Start the Right Business, waar je heel veel clarity mee kunt behalen vóór je business (to be)!

Liefs,

Lou

P.S. OP WOENSDAGOCHTEND rond 10.15 GAAN FEMKE EN IK LIVE VANUIT HAAR INSTAGRAM.

Ik stel voor dat we dan de W.O.W vanuit de B-school Pre-School HOME SCHOOL een half uurtje eerder starten, om half 10 dus. Uitnodiging volgt vanuit de Pre-School.

P.P.S. Ik ga dit jaar B-school gebruiken om de Universal Laws School vorm te geven. Op Instagram ben ik de Universal Laws School IGTV begonnen. Inner Guidance TV. Ik heb er zó’n plezier in! Je kunt het hier volgen
Ik deel ze ook op Youtube voor degenen die niet op social media zijn.

En LinkedIn is de beste plek voor Transformational Teachers if you ask me!

XXX

 

Sign up voor de Universal Laws School Notes en krijg direct toegang tot de Universal Laws School Campus

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt