De enige manier om automatisch in overeenstemming met álle universele wetten te leven.

schermafbeelding-2020-10-07-om-10.45.49

Mijn enige échte JOB is JOY. Als ik dat lééf, dan leef ik automatisch in overeenstemming met álle universele wetten.

De wet van aantrekking is by far de meest beroemde en gewilde wet. Daarmee kunnen we immers álles creëren wat we maar wensen. Maar de meesten die deze wet in werking willen krijgen denken dat er dan alleen nog vóórspoed zal zijn en geen tégenspoed. Maar er zal altijd ook tegenspoed zijn. Life happens. En wat nog belangrijker is om te snappen is dat de w.v.a een neutrale wet is. Het enige wat de wet kan is je VIBE matchen. Positief óf negatief. Zolang jij positieve vibes blijft uitzenden wordt iédere situatie er eentje waar goud en vóórspoed in te vinden is.

Als je niet weet dat er óók een wet van polariteit is, waardoor het lijkt alsof je krijgt wat je niét wilt, of een wet van relativiteit, zodat je áltijd anders naar de situatie kunt kijken, dan kun je de w.v.a niet goed vóór je laten werken.

De wetten zijn neutrale wetten. Het gaat erom hoe wij omgaan met ‘tegenslag’. Zo bleven Pascal en Wolf gister, tijdens deze wolkbreuk in de boot naar huis, zelf heel neutraal, nam Liv onmiddellijk de beschermende rol op zich voor haar zusje Sev en zat ik vol JOY en bewondering naar ze te kijken. Geen gezeur, geen gezanik, maar alles nemen zoals het komt. Dát is wat je je (klein)kinderen wilt leren, zodat niets van búitenaf bepaalt hoe zij zich voelen. En ze doen wat wij doen, niet wat we zeggen. Dus zullen wij het moeten léven om het door te kunnen geven.

Thuis hebben we alle natte spullen uitgetrokken, warme joggingpakken aangetrokken en zijn we heerlijk Sjakie en de chocoladefabriek gaan kijken. En zo zaten we met een bord op schoot stikgelukkig te zijn.

Al het goed komt van boven. rain or shine!

Wil jij dit ook leren mét je kinderen? Dat kan.

In de Miracle Mom’s Universal Home Study leer je alle 12 wetten toe te passen voor jezelf en je gezin. Óók voor Miracle Dads natuurlijk!

Klik hier voor meer informatie en claim direct je plek in het online klaslokaal!

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt