Ben ik verdorie wéér in die Als-Dan mythe getrapt…!

Ik voel een enorm verlangen om even de TIJD te nemen voor mezelf.

Ik hou zo van de introductie van Oprah’s Podcast.

Ik ga mezelf die gift van TIJD geven en weer connectie met de deeper world around me maken.

Ondanks dat ik had gezegd dat ik Time Genius én B-School nog zou doen en me dán de rest van het jaar zou focussen op mijn Primary Project.

Ondanks dat ik me al had gecommitteerd en ja had gezegd op de vraag van Marie of ik dit jaar weer een partner voor haar programma’s wil zijn.

Ondanks dat ik dan niet weet waar het geld vandaan moet komen.

Weet je nog de eerste blog die ik schreef dit jaar? (Je kunt ‘m HIER in z’n geheel lezen), waarin ik onder andere dit schreef:

“Door het doen van Marie Forleo’s Time Genius in oktober ontdekte ik mijn primairy project waar ik aan wil werken en dat was zó verrassend anders dan wat ik dácht dat ik aan zou gaan werken, dat het enige échte werk mijn INSIDE JOB is. Om al mijn eigen verwachtingen en overtuigingen te shiften dat het zo makkelijk toch niet kan zijn.

Maar zo makkelijk kan het wél zijn. Dat is wat ik al die jaren heb geleerd over manifesteren. Dat is wat ik, met name op mijn JOYRIDE TO FREEDOM experiment in 2018, zélf heb ervaren. Zonder social media, zonder business, dus zonder ergens ‘officieel’ geld mee te verdienen een heel succesvol jaar te draaien, waarbij ik zelf met mijn mond open van verwondering door het leven ben gegaan.

Die verwondering, die wil ik weer! Ik wil weer ervaren dat geld echt overal vandaan kan stromen en niet alleen vanuit de plekken die ‘logisch’ zijn, zoals mijn business en mijn boeken. Door me steeds te focussen op de logische plekken sta ik niet open voor de magische werking van het universum. Doordat ik met Time Genius mijn PRIMAIRY PROJECT ontdekte, die niéts te maken heeft met mijn boeken en mijn business moet mijn vertrouwen in de Law of Attraction versus de Law of Action weer level up. Er zit zóveel conditionering op wat we denken dat we ‘moeten’ doen om geld (of wat dan ook) te verdienen waardoor we niet doe wat we WILLEN doen.

En van daaruit ontstond dus zomaar mijn nieuwe Daily Dairy, gewoon puur voor de JOY ervan, en puur voor mezelf.

2023, THE YEAR OF C.A.S.H & ME. Waarbij C.A.S.H staat voor de Creator of Abundance Success & Happiness.”

Al journalend in mijn Daily Diary ontvouwen die volgende stappen zich. C.A.S.H staat inmiddels voor the Creator of Abundance, SIGNIFICANCE and Happiness.

De constante focus op SUCCES is misleidend en vooral gefocust op jezelf. Significance kan in álles zitten en is gefocust op ‘er toe doen’. En je kunt er zo snel en makkelijk ‘toe doen’. Voor je kinderen, je ouders, je relatie, je buurt, de gemeenschap. Succes kan hooguit een bijproduct zijn van significance. Net zoals geld een bijproduct is van het volgen van je eigen JOY.

Enfin. Al journalend kom ik tot de conclusie dat ik toch nog steeds die ‘Als Dan’s’ aan het doen ben. Als TIME GENIUS voorbij is, dan… alleen nog B-School en dán… dán ga ik echt, echt, echt fulltime aan mijn Primary Project en dan ga ik écht vertrouwen op de Law of Attraction. Alleen dán is het al april…

En ik wil het NU doen.

“MIJN ENIGE ECHTE JOB IS JOY”

En hoe héérlijk ik het vind om lekker aan de slag te gaan met mijn communities zodra de deuren dichtzijn, hoe verschrikkelijk ik het vind zolang de deuren open zijn en ik de hele tijd moet delen hoe waardevol het is achter die deuren en waarom jij daar écht bij moet zijn, want hóeveel ik er aan heb gehad en hóeveel jij er aan kunt hebben. Of dat nou over mijn eigen boeken en courses gaat of over life changing programma’s zoals Time Genius en B-School die mij zóveel gebracht hebben dat ik denk dat iedereen ze zou moeten doen.

Allemaal waar. Maar het feit is dat ik het vooral zelf wil léven….

Altijd al.

Toen mijn eerste boek ‘Groots en Meeslepend Leven, een ode aan Dagelijkse Sleur’ een succes werd, werd ik zelf ineens groots meegesleept. Ik werd overspoeld door berichten van vrouwen die allemaal geïnspireerd waren geraakt en Groots en meeslepend waren gaan leven in hun dagelijks sleur, maar zelf had ik het vooral heel erg druk.Als dát het is om een succesvol schrijver en illustrator te zijn, dan wil ik het liever niet.. Ik wil het zelf léven. Dus schreef ik ‘Less is Luxe, licht en avontuurlijk leven’ om te onderzoeken hoe je wél kunt creëren wat je graag doet, en het tegelijkertijd zélf kunt blijven leven.

Ondertussen was ik ook in onderhandeling met een Amerikaanse uitgever voor de vertaling van Groots en Meeslepend Leven. Omdat ik alles met de hand getekend en geschreven had (ik tekende op grote vellen, en ik schreef op overtrekpapier die ik over de illustraties legde zodat ik eromheen kon schrijven, en de drukker maakte er één geheel van) ging het alleen nog over de logistiek. Hoe gaan we de vertaling en het schrijven doen en hoe krijgen we dan vervolgens de illustraties en nieuwe teksten hier. Na de Christmas break zouden we dat kortsluiten.

In januari kreeg ik een berichtje:

“We are so sorry to say….” Ze gingen het toch niet doen. Ze wisten zeker dat het als fysiek boek enorm aantrekkelijk zou zijn voor lezers maar het was de opmars van de e-books, en ze waren bang dat mensen niet dezelfde ervaring zouden hebben op een e-reader.

In eerste instantie dacht ik ‘HUH?!!’ we waren al zo ver! Maar een split second later voelde ik zó’n opluchting…!! Toen dacht ik helemaal ‘HUH?!’ hoe kan ik nou zo’n opluchting voelen terwijl er net een American Dream aan diggelen ging.

Dus trok ik mijn pen om dat te onderzoeken.

Ik schreef met al mijn Zonderlinge Zielen waar ik in Groots en Meeslepend Leven ook over geschreven had. (ik schrijf als ‘mezelf’ naar één van de Zonderlinge Zielen, en zij schrijven als Zonderlinge Ziel naar mij terug. Het is een magisch proces!)

De antwoorden waren verbluffend.

Van mijn 10 Zonderlinge Zielen waren er maar twee die teleurgesteld waren. Bezige Betty en Mejuffrouw Meer. De rest was allemaal OPGELUCHT. Oh zo lekker, dan hoeven we dat hele circus niet in, dan kunnen we lekker met de kinderen zijn, dan kunnen we lekker schrijven aan Less is Luxe, dan kunnen we lekkere zwerftochten maken en op Artist dates gaan. Dan hebben we…. TIJD!

Wow.

Dus stuurde ik diezelfde inzichten terug naar de uitgever, met daarbij dat ik het gevoel had een fraudeur te zijn als we er wél mee door zouden gaan, dat ik het dan niet zélf zou leven omdat ik dan én dit boek moest vertalen én aan het werk was aan een nieuw boek, én ik maar twee van mijn tien Zonderlinge Zielen zou plezieren en dat zij niet mijn favoriete Zonderlinge Zielen zijn, dus dat ik blij was met hun keuze het toch niet te doen.

Ik kreeg een fantastische mail terug. Dat hij nog nooit zo’n geweldig antwoord had gekregen op een afwijzing en dat ik me vooral geen fraudeur moest voelen omdat van alle auteurs die hij uitgaf, zichzelf meegerekend (Marc Allen van New World Library) alleen Eckhart Tolle werkelijk leefde waar hij over schreef.

Wow.

Ik besefte me hóe bijzonder het überhaupt was dat ik persoonlijk en direct contact was met een Amerikaanse uitgever, zonder agent, zonder mijn Nederlandse uitgever maar direct met Marc Allen himself omdat ik SARK kende die hij ook uitgaf. En dat een uitgever die ook The Power of NOW uitgaf überhaupt geïnteresseerd was in mijn werk.

WOW!

Wat heerlijk om al schrijvend aan jou bij die herinnering uit te komen, en wat geruststellend voor mezelf om me te realiseren dat dit voor mij dus écht is hoe ik wil leven. En dat het altijd is waar ik bij terugkom nadat ik me weer eens groot heb laten meeslepen.

Dus, heb ik besloten dat ik alléén nog TIME GENIUS ga doen. De deuren zijn nog zo’n 16 uur open en dan gaan ze DICHT!

HEERLIJK gewoon!

Dan ga ik zalig met mijn mede Time Travellers twee weken in de TIJDCAPSULE die ik voor ons heb gecreëerd. Op zoek naar Primary Projects en onderzoeken waar we écht onze kostbare tijd aan willen besteden en hoe je daar succesvol eh… SIGNIFICANT mee kunt zijn.

En daarna. Daarna is het ruim baan voor mijn eigen Primary Project, mijn eigen creatiedrang, mijn eigen dromen en verlangens leven in plaats van maar steeds alles door te geven.

En bovendien is dat helemaal in alignment met mijn energie als PROJECTOR. Ik ben letterlijk niet designed om steeds zoveel INITIATIEF te nemen. Een projector komt op UITNODIGING. Dus hoewel ik vól ben van de dingen die ik leer of maak en daarom steeds met jou deel wat ik nu weer voor geweldigs heb ontdekt, is dat niet in alignment met mijn eigen design. En het kan heel succesvol zijn, daar niet van. Maar daarom is succes zo tricky. Ik wil het léven, ik moét het leven. Want anders zuigt het mij leeg.

Mijn profile is een 3/5. En die 3, de experimentalist, die leert door vallen en opstaan. Keer op keer, op keer op keer. En dat zorgt er dus voor dat ik dezelfde lessen steeds opnieuw moet leren, omdat ik steeds opnieuw ‘de fout inga’.

Maar KIES OPNIEUW is niet voor niets een van mijn gevleugelde uitspraken.

En dus kies ik (weer….) opnieuw.

Hoe zálig, het gevoel van VRIJHEID dat ik onmiddellijk voel.

het is mijn favoriete gevoel, het gevoel dat Abraham Hicks ‘THE RELIEF OF THE RELEASE’ noemt. En laat dát nou een super vide zijn om op te manifesteren. Ongeacht je Human Design.

Het is wel de reden dat als je je via deze LINK aanmeldt voor Time Genius je mijn Human Design course cadeau krijgt, want het maakt wél uit met welke energie je te werk gaat. En dat was ook de reden waarom ik op zich ontzettend veel zin had om met mijn B-Schoolers aan de slag te gaan. In business maakt het namelijk helemaal uit! En als ik die hele maand lanceren voor de start van B-School over had kunnen slaan en meteen achter de gesloten deuren aan het werk had kunnen gaan, dan had ik het waarschijnlijk wél gedaan, want spreken óver het onderwerp waar iemand al voor heeft gekozen is volledig in overeenstemming met mijn design en voor mij als Mental Projector om te smullen, maar een maand lang moeten delen waarom het toch wellicht iets voor jou zou zijn…

Pfffff.

Ik kies weer voor de wet van áántrekking, van de pull, niet de push.

Dank je wel dat je nog steeds hier bent. Dank je wel voor je bereidheid om met me mee te bewegen, voor je support, voor je aanmoediging en je vertrouwen in mij.

Ik weet niet goed hoe ik verder ga met het delen van mijn nieuwe offline on life experiment. Ik volg de inspiratie. Het zal ongetwijfeld de weg naar jou wel weer vinden via je inbox. De kans is misschien groter dat ik zo nu en dan even snel een Telegram stuur, met een voice of videobericht. Of wie weet pak ik mijn podcast weer op. TIME will tell.

Als je meedoet aan Pockets vól met VRIJHEID in je LIJF dan zie ik je maandagochtend voor onze laatste LIJF call. Als je meedoet met TIME GENIUS dan zie ik je maandagmiddag voor onze eerste TIME CALL (er komt een replay van!). (stuur me alsjeblieft even een mail op support@louniestadt.com als je meedoet, zodat we je je bonus kunnen sturen en je op tijd in de tijdcapsule kunnen laten!)

Ik ga Marie mailen that I am so sorry to say… maar dat ik B-School toch niet ga doen.

En dan ga ik mijn VRIJHEID weer tegemoet!

Groet!

Lou

P.S. Vanavond gaan de deuren naar TIME GENIUS dus echt dicht en het is de laatste kans om met mij samen te werken, misschien wel voor een hele lange tijd.

P.P.S stuur me alsjeblieft even een mail op support@louniestadt.com als je TIME GENIUS doet, zodat we je je bonus kunnen sturen en je op tijd in de tijdcapsule kunnen laten of hit reply! Het is belangrijk dat je DEZE LINK gebruikt. Aan de voorkant kom je gewoon op de sales page van Marie uit, maar aan de achterkant kunnen wij zien wie er recht heeft op de bonus en de TIJD CAPSULE.

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt