Wat als in alignment blijven als een verplichting gaat voelen?

d5eed2e64fbda7281cec511c95dc9ad8

Shoot LOVE, aim for JOY, Go FETCH & FEEL IT, keep PLAYING and P(l)ay it FORWARD. That’s ALL there is to it. 🏹

Ik verheug me sinds gister al op de Live (life!) Q & A Coaching Call in de Universal Laws Home School om antwoord te geven op de vraag of geluk hard werken is en je alles wat je kunt doen om in alignment te komen als verplichting gaat zien. (zie onderaan deze blog voor de volledige vraag).
Het zou toch moeiteloos zijn?

Ooooooh, dat is het ook! Dat is het ook! We máken het ‘zwaar’. Als ik zie hoe er massaal ge-Tony-Robbins-t wordt, mindset gemasterd moet worden en hoe we never, never, never give up, hou ik mijn hart vast, dat zich onmiddellijk los wil rukken van al dat streven naar een beter leven..! Je hóeft al die dingen helemaal niet te doen.

Sterker nog, op die manier ben je aan het hameren op je bewustzijn waar je maar 5% van je dag vertoeft. On a góód day! Die andere 95% glijden we af naar ons ónder bewustzijn, waardoor je helemaal niets hebt aan al dat streven naar persoonlijke ontwikkeling. Je onderbewustzijn is het domein van je JONGERE ZELF. Daar liggen al je overtuigingen opgeslagen. Het mooie is, je hóeft helemaal niet te weten wat je beperkte overtuigingen zijn! Zodra je je gaat richten op wat góed is, vallen ze weg. Wat je aandacht geeft groeit. Het is nooit te laat voor een gelukkige jeugd. Je kunt jezelf opnieuw uitvinden, opnieuw opvoeden. Je kunt jezelf geven wat je nodig hebt. Stop met pushen, en máking things happen.

Je hébt alles al. Je hebt helemaal geen wilskracht nodig. Wilskracht werkt tégen de wet in. Het is je ego dat het op ‘eigen kracht’ wil doen. Maar je doet jezelf tekort. Het universum heeft zóveel meer voor je in store. Het is een grote speelplaats. Het leven is bedoeld om te enJOY’en. Je hoeft het alleen maar te ONTVANGEN! Wees THUIS als je bestelling bezorgd wordt!

Maar ook dát heb je niet nodig. Het is een INSIDE JOB, en je ONLY JOB IS JOY!! Zo.
This was Shot with LOVE. Tough love maybe, but LOVE LOVE LOVE!

En onze kinderen? Zij doen wat we doen, niet wat we zeggen. Laten wij doen wat ZIJ doen!

Liefs!
Lou

413f0639343aa2cbafc30b02d9351255

MANIFESTEER JE DROOMLEVEN

Wordt nu GRATIS lid van de Universal Laws School Campus en ontvang elke maand een gratis masterclass over manifesteren

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt