3 Shit Shifters voor als je het even niet meer ziet zitten.

Ha lieve Happy Camper!

Nou ja, Happy…? Misschien ben jij net als ik gister was, helemaal niet zo happy, maar eerder cranky..?

Ik wás van plan om een ‘inspirerende’ les met je te delen over fijne dingen met je kinderen, nu we in de Wild & Free Society bezig zijn met Groots en Meeslepend Leven met je Kinderen en het meivakantie is. Maar….

Nu bij mij de kleinkinderen en mijn daughter from another mother en haar vriendinnetje allemaal weer naar huis zijn was ik ineens…

Down and Out.

Niet meer vooruit te branden.

Dus wat doe je dan?

Mijn eigen mini-course What to Do When You’re Down and Out maar weer eens. (Deze mini-course is ook voor Happy Campers Wild & Completely FREE. Je hebt een link hiernaartoe ontvangen toen je je inschreef voor mijn nieuwsbrief. Even (zelluf) zoeken in je inbox)

En…

Puinruimen.

Daarnaast heb ik bij het kampvuur nóg 2 Shit Shifters. om je Mopper Smurf weer te transformeren in je Marvelous Self. .

Je vindt de Vurige Videolessen HIER. Als je nog niet eerder bij het kampvuur bent geweest klik dan HIER en dan zie ik je daar!

3-shit-shifters

Shift that shit.

Liefs,

Lou

ccc-videoles-play-screenshot-37

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt