Ha lieve Happy Camper!

Nou ja, Happy…? Misschien ben jij net als ik gister was, helemaal niet zo happy, maar eerder cranky..?

Ik wás van plan om een ‘inspirerende’ les met je te delen over fijne dingen met je kinderen, nu we in de Wild & Free Society bezig zijn met Groots en Meeslepend Leven met je Kinderen en het meivakantie is. Maar….

Nu bij mij de kleinkinderen en mijn daughter from another mother en haar vriendinnetje allemaal weer naar huis zijn was ik ineens…

Down and Out.

Niet meer vooruit te branden.

Dus wat doe je dan?

Mijn eigen mini-course What to Do When You’re Down and Out maar weer eens. (Deze mini-course is ook voor Happy Campers Wild & Completely FREE. Je hebt een link hiernaartoe ontvangen toen je je inschreef voor mijn nieuwsbrief. Even (zelluf) zoeken in je inbox)

En…

Puinruimen.

Daarnaast heb ik nóg 2 Shit Shifters. om je Mopper Smurf weer te transformeren in je Marvelous Self. .

Je vindt de Vurige Videolessen hieronder:

ccc-videoles-play-screenshot-37
shit-shifter-de-ingang-naar-alles

Als je de eerste en de tweede video samenvoegt, dan krijg je de Perfect Partners in (wat een) Crime!

Dit heeft er voor gezorgd dat ik aan het eind van de dag (soms duurt het even want dan wil ik er gewoon even in blijven hangen, in mijn Mopper Smurf Gedrag) toch diep dankbaar ben voor het leven dat ik héb.

Het lijkt een beetje op deze pagina uit Groots en Meeslepend Leven. Doe het met intentie.

doe-het-met-intentie

Maar dan volledig gericht op DANKBAARHEID!

Of je nou Down & Out bent of niet. Of je wat te Shiften hebt of niet. Je Shift sowieso naar een hogere frequentie dankbaarheid. En dáár maak je niet alleen jezelf gelukkiger en tevredener mee, maar dáár maak je de wereld dus een mooiere plek van!

shit-shifter-perfecte-partners-in-crime

Shift that shit.

Liefs,

Lou

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt