13 sleutels en 1 inzicht.

Happy Camper!

Dé sleutel naar succes!! The Missing Key!! Wie kent ze nie..? Ik word al argwanend als ik ‘dé sleutel’ hoor of zie.. Hou toch op met je sleutel naar succes.

Maar ook mijn Mentor Marie Forleo heeft het over de 13 keys to online success, en ik heb ze toch maar weer eens ten harte genomen. Althans, ik heb even gekeken welke het ook alweer zijn. En de moed (laat de eerste key nou courage zijn..) zakte me meteen al in de schoenen. Zoveel sleutels? Ik maak lang niet van al deze sleutels gebruik, als ik ál deze sleutels nodig heb, dan lijkt het eerder op een sleutelbos van een cipier, voor de gevangenis die ik voor mezelf gecreëerd heb. Als ik dit állemaal moet toepassen dan ben ik alleen nog maar aan het werk…!

Maar toen ik mijn twee éigen (belangrijkste) C’s; Creativity & Children eraan toevoegde, zag ik ineens iets anders.

b-school-13-sleutels

Als het gaat om Creativity & Children gebruik ik al deze sleutels eigenlijk moeiteloos! Daarvan realiseer ik me niet eens dat er een sleutel voor nodig is, die zijn een open deur voor mij. Als het gaat om de Wild & Free Society en mijn Bondgenoten en Creative Campers gebruik ik al deze sleutels ook moeiteloos. Dus als ik IN mijn business aan werk ben zijn er geen gesloten deuren. Pas op het moment dat ik AAN mijn business ga werken en na ga denken óver mijn business slaat ineens de angst toe en gooi ik een aantal deuren dicht…!

Waarom? Omdat daar ineens de angst voor het Wilde Wijde Web naar boven komt. De angst voor zichtbaarheid, maar ook de angst voor het verliezen van mijn vrijheid. Wat gaat er met mijn tijd gebeuren als ik écht succesvol ben? Heb ik dan nog wel tijd voor mijn creativiteit en mijn (klein)kinderen. Tijd voor mijn léven? Die angsten zijn behoorlijke Sleutel Saboteurs.

Ik heb er ook een video over gemaakt. Je kunt ‘m hier bekijken:

En de Free Video Training van Marie vind je HIER: 13 KEYS TO ONLINE SUCCES

Marie Forleo is the source. Alway’s go to the source if you can.

Free Your Wild!

Liefs,

Lou

P. S. Als je vragen hebt; hit reply of stuur een mail naar support@louniestadt.com. Dan beantwoord ik je vragen in de vorm van een audiobericht. Je kunt je ook aanmelden bij de B-school Pre-School. Daar kun je geheel VRIJBLIJVEND uitzoeken of het iets voor jou is.

P. P. S. als je de eerste video nog niet gezien hebt zou ik dat eerst doen.

Video 1: 6 pillars.

video 2: 13 key’s.

XXX

ONTVANG GRATIS 2 MINI VIDEO COURSES EN 100 KAMPVUURLESSEN VOOR EEN LEVEN OP JE BLOTE VOETEN, WILD & COMPLETELY FREE

Neem contact op

We zijn even offline. Laat je bericht achter en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug!

Kun je er niets van maken? Creëer een nieuwe. captcha txt